Zboží odesíláme bez omezení. Doprava ZDARMA od 2700 Kč.

Logo
Zákaznická linka:
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
😢 Zatím tu nic nemáte.
S výběrem vám rádi pomůžeme. Napište nám nebo zavolejte.
Nakupte ještě za 2 699 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.02.2021
Výpadek poštovních serverů
Vážení přátelé, chtěli bychom se vám omluvit za případné komplikace, které mohly vzniknout výpadkem serveru poskytovatele mailového serveru. Pravděpo... číst celé
03.02.2021
Nový dopravce, stará cena
Vážení přátelé, dovolte mi vás informovat o změně, ke které dochází od středy 3. února 2021. Vyměnili jsme dopravce DPD za PPL. Cena zůstává stejná. ... číst celé
23.01.2021
Levnější doprava malých objednávek
Vážení přátelé, doba covidová si žádá nová řešení. Proto jsme se rozhodli vám zpříjemnit život a nabídnout vám nový způsob dopravy. Nazvali jsme ji M... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás
Přepínáme na nový eshop. Co se změnilo? Kromě loga a drobných kosmetických úprav jsme konečně doplnili sortiment i pro filmaře, změnili jsme platební ... číst celé
Zobrazit všechny články
Odebírejte náš profesní občasník a neuteče vám nic ze zákulisí

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme nepravidelně.

Doprava a platba

Hodnocení obchodu na Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Společnost Histogram, s.r.o. se sídlem K Ovčínu 1527/26, 18200 Praha, IČ 03355993, zapsaná u Městskéhou soudu v Praze oddíl C vložka 230464 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • e-mailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, e-mailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás
V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás
Přepínáme na nový eshop. Co se změnilo? Kromě loga a drobných kosmetických úprav jsme konečně doplnili sortiment i pro filmaře, změnili jsme platební ... číst celé
Fotka roku 2020. Mohla být jiná? Překvapil nás ale tento fotograf
Fotka roku 2020. Mohla být jiná? Překvapil nás ale tento fotograf
Rok se s rokem sešel, i když my máme ještě březen, a výsledky Czech Press Photo jsou tady. Asi vás nepřekvapí, že na prvním místě se umístil snímek mu... číst celé
NANEU Adventure K4L: opravdový parťák na cesty
10.11.2020 Recenze
NANEU Adventure K4L: opravdový parťák na cesty
Americká firma NANEU má fotografům stále co nabídnout. Design jejich fotobatohů je nápaditý, batohy jsou velice kvalitně zpracovány, promyšleny a dota... číst celé
Jak vybrat fotobatoh? Vybíráme 6 modelových situací
02.11.2018 Jak na to
Jak vybrat fotobatoh? Vybíráme 6 modelových situací
Vybrat ten správný fotobatoh není, jak by se zprvu zdálo, tak jednoduché. Každý fotograf má jiné požadavky, fototechniku i styl focení. Projděte si s ... číst celé
Odebírejte náš profesní občasník a neuteče vám nic ze zákulisí
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme nepravidelně.
2021. Provozuje Histogram, s.r.o. Všechny změny jsou vyhrazeny. Přejeme vám pohodlné nakupování.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.