Zboží odesíláme bez omezení. Doprava ZDARMA od 2700 Kč.

Logo
Zákaznická linka:
(Po-Pá, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
😢 Zatím tu nic nemáte.
S výběrem vám rádi pomůžeme. Napište nám nebo zavolejte.
Nakupte ještě za 2 699 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
22.02.2021
Výpadek poštovních serverů
Vážení přátelé, chtěli bychom se vám omluvit za případné komplikace, které mohly vzniknout výpadkem serveru poskytovatele mailového serveru. Pravděpo... číst celé
03.02.2021
Nový dopravce, stará cena
Vážení přátelé, dovolte mi vás informovat o změně, ke které dochází od středy 3. února 2021. Vyměnili jsme dopravce DPD za PPL. Cena zůstává stejná. ... číst celé
23.01.2021
Levnější doprava malých objednávek
Vážení přátelé, doba covidová si žádá nová řešení. Proto jsme se rozhodli vám zpříjemnit život a nabídnout vám nový způsob dopravy. Nazvali jsme ji M... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás
Přepínáme na nový eshop. Co se změnilo? Kromě loga a drobných kosmetických úprav jsme konečně doplnili sortiment i pro filmaře, změnili jsme platební ... číst celé
Zobrazit všechny články
Odebírejte náš profesní občasník a neuteče vám nic ze zákulisí

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme nepravidelně.

Doprava a platba

Hodnocení obchodu na Zboží.cz
Ochrana osobních údajů
  1. Společnost Histogram, s.r.o. se sídlem K Ovčínu 1527/26, 18200 Praha, IČ 03355993, zapsaná u Městskéhou soudu v Praze oddíl C vložka 230464 (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Vaši spokojenost s nákupem zjišťujeme prostřednictvím e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky, do něhož je náš e-shop zapojen. Ty vám zasíláme pokaždé, když u nás nakoupíte, pokud ve smyslu § 7 odst. 3 zákona č. 480/2004 Sb. o některých službách informační společnosti jejich zasílání neodmítnete. Zpracování osobních údajů pro účely zaslání dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky provádíme na základě našeho oprávněného zájmu, který spočívá ve zjišťování vaší spokojenosti s nákupem u nás. Pro zasílání dotazníků, vyhodnocování vaší zpětné vazby a analýz našeho tržního postavení využíváme zpracovatele, kterým je provozovatel portálu Heureka.cz; tomu pro tyto účely můžeme předávat informace o zakoupeném zboží a vaši e-mailovou adresu. Vaše osobní údaje nejsou při zasílání e-mailových dotazníků předány žádné třetí straně pro její vlastní účely. Proti zasílání e-mailových dotazníků v rámci programu Ověřeno zákazníky můžete kdykoli vyjádřit námitku odmítnutím dalších dotazníků pomocí odkazu v e-mailu s dotazníkem. V případě vaší námitky vám dotazník nebudeme dále zasílat.

  5. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Histogram, s.r.o. tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  6. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese dotazy@fotobatohy.cz.

  7. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.fotobatohy.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies.

    Cookies jsou krátké textové soubory, které webová stránka ukládá v návštěvníkově počítači, a které poskytuje internetový prohlížeč pokaždé, když se uživatel na stránku vrátí.

    Standardní webové prohlížeče (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome apod.) podporují správu cookies. V rámci nastavení prohlížečů můžete jednotlivé cookie ručně mazat, blokovat či zcela zakázat jejich použití, lze je také blokovat nebo povolit jen pro jednotlivé internetové stránky. Pro detailnější informace, prosím, použijte nápovědu vašeho prohlížeče.

    Pokud bude mít váš prohlížeč použití cookies povoleno, budeme vycházet z toho, že souhlasíte s využíváním cookies ze strany našeho serveru a cookies našich zpracovatelů.

    Soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek
        • doručování předvybraného obsahu

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory mohou být zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Poskytovatelem služby Supportbox.cz, SupportBox s.r.o, Jahnova 8, Pardubice
  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás
V novém kabátě! Fotobatohy.cz se mění pro vás
Přepínáme na nový eshop. Co se změnilo? Kromě loga a drobných kosmetických úprav jsme konečně doplnili sortiment i pro filmaře, změnili jsme platební ... číst celé
Fotka roku 2020. Mohla být jiná? Překvapil nás ale tento fotograf
Fotka roku 2020. Mohla být jiná? Překvapil nás ale tento fotograf
Rok se s rokem sešel, i když my máme ještě březen, a výsledky Czech Press Photo jsou tady. Asi vás nepřekvapí, že na prvním místě se umístil snímek mu... číst celé
NANEU Adventure K4L: opravdový parťák na cesty
10.11.2020 Recenze
NANEU Adventure K4L: opravdový parťák na cesty
Americká firma NANEU má fotografům stále co nabídnout. Design jejich fotobatohů je nápaditý, batohy jsou velice kvalitně zpracovány, promyšleny a dota... číst celé
Jak vybrat fotobatoh? Vybíráme 6 modelových situací
02.11.2018 Jak na to
Jak vybrat fotobatoh? Vybíráme 6 modelových situací
Vybrat ten správný fotobatoh není, jak by se zprvu zdálo, tak jednoduché. Každý fotograf má jiné požadavky, fototechniku i styl focení. Projděte si s ... číst celé
Odebírejte náš profesní občasník a neuteče vám nic ze zákulisí
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme nepravidelně.
2021. Provozuje Histogram, s.r.o. Všechny změny jsou vyhrazeny. Přejeme vám pohodlné nakupování.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.